Jamón

Wednesday, December 26 | |

ham
Kodak CX7430, aperture at f3.70, shutter speed at 1/125 sec., focal length of 66mm, no-flash, ISO 140


Noche buena and Media noche meals are not complete without ham on the table. But would Filipinos eat a dry-cured ham like the one above? You tell me. What is your favorite ham?

Aux Philippines, les célébrations de Noël et de nouvelle année ne sont pas complètes sans jambon sur la table. Mais pas le genre de jambon que vous voyez dans la photo ci-dessus. Les Philippins préfèrent les jambons humide-traités. Le jambon dans la photo est un jambon espagnol typique, qui sec-est traité.

1 comments:

Cergie said...

Les fêtes sont finies à présent. Nous avons été raisonnables cette année
J'aime voir que cette personne travaille en prenant soin d'elle : elle a pris la précaution de protéger sa main avec un gant en mailles de fer...
Nous avons seulement dix doigts et seulement deux mains, et vois tout ce que nous pouvons faire avec...

Blog Widget by LinkWithin

Flowers For Your Love !

Follow Me


twitstamp.com

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.5 License.

eXTReMe Tracker

VFXY Photos Knighthood



© 2004-2012 by the S I G H T S E E R
ALL photographs and text are owned by Dr Emer.
Absolutely NO part of this photoblog can be reproduced without permission from the owner.
Designed by Brian Gardner from Ser Turista and modified by Dr Emer

wibiya widget